frituur aan huis in limburg

Bij een foodtruck aan huis kun je terplaaste genieten van lekkere frieten en snacks. Kies zelf jouw locatie. De frietkraam komt overal terplaatse.

Kampshaantje

uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..

Springkastelen Jumperke | Snacks

Scoor bij je gasten zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. Een frietkraam & hamburgerkraam is steeds een succes. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Hamburgerkraam - KDS Events

Wij komen naar jouw evenement! Ons mobiel hamburgerkraam is een echte blikvanger, waar we ook staan, we vallen op!

Food Truck ? - home - BelgianFoodTruckAssociation.

Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.

Huur een Food Truck en Traiteur aan Huis - Kassero

TRAITEUR AAN HUIS Organiseert u een bedrijfsfeest, familiefeest of huwelijk? Met Kasserol huurt u een authentieke food truck en een professionele traiteur aan huis. Wij bereiden alle gerechten bij u op locatie. Origineel, flexibel, smaakvol, Kasserol!

ToetToetFood- Boek een foodtruck - Foodtruck huren

Meer informatie betreffende foodtrucks. Ontdek & boek de leukste foodtrucks voor uw bruiloft of feest!

warme snacks, eetkraam, hamburgerkraam

Wij voorzien uw publiek van koude schotels, hamburgers, slaatjes, pasta, ijs en meer. Of u nu een koude of warme snack wilt: Jelisnack is meer dan een zoveelste hamburgerkraam.

Foodies on Tour | FINE STREET FOOD

Op zoek naar een originele en lekkere manier om een feestje of werkevenement in te kleden? Met onze food truck verwennen we met plezier jouw bezoekers, klanten of gasten.

hoe bestellen? - Frituur Rudi Broodjes

Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ

Te Huur | Frietkraam | Hamburgerkraam| Eetkraam |

Een bezoek aan de markt is altijd gezellig. Zeker als u dat afrondt of onderbreekt voor een lekkere hap. Jokaburger uit Riemst serveert reeds drie jaar verse en smakelijke snacks. U vindt ons terug verspreid in heel Limburg en Luik. U leest het goed: wij